Saturday, July 30, 2011

ေရႊစင္ဦး ႀကိဳက္တဲ႔ အညာဟင္းေလးမ်ား (၁ဝ)

စာေရးသူ-ေရႊစင္ဦး

က်ေနာ္ အႀကိဳက္ဆံုး အညာဟင္းတခြက္ပါ.. ပုန္းရည္ နဲ႕ ဝက္သား... လက္ပံေခါင္းေျခာက္.. ခရမ္းသီးေျခာက္.. ခရမ္းသီး အစို နဲ႔ ခ်က္ပါတယ္...

ဝက္သား နဲ႕ လက္ပံေခါင္းေျခာက္ ႏူးေအာင္ျပဳတ္.. ဆီသတ္ၿပီး အားလံုးေရာ ... ခရမ္းသီး အစိုေရာ အေျခာက္ေရာ ထဲ႔ ပုန္းရည္ႀကီး အရည္ေဖ်ာ္ ထဲ႔ ေမႊးလာရင္ က်က္ပါၿပီဗ်ာ.. ဟင္းေရေလးနဲ႕ ခ်က္ပါတယ္....

ေနာက္တခြက္ ကေတာ႔ ငါးပုဏၰား ကို ေရလယ္ ဆီလယ္ ေလး ခ်က္ပါတယ္.. ေနာက္တခြက္ ကေတာ႔ အာလူး..ခရမ္းသီး..ပဲသီး ေရာထားတဲ႔ ဘာဂ်ီေၾကာ္ေလးပါ...

အညာ ငရုပ္သီး ေထာင္း ေလးကေတာ႔ မပါမျဖစ္ပါ... ေအာက္ဆံုးကေတာ႔ ကိုႀကီးေက်ာက္ အႀကိဳက္ မစီမာ အခ်ဥ္ေပါင္း အအီေျပေလးပါ.... တေယာက္ တထုတ္ဘဲေနာ္..

ေလးစားစြာျဖင္႔
ေရႊစင္ဦး
.

No comments:

Post a Comment